Termeni și condiții

Accesând acest site web și cumpărând diferite produse de la noi, acceptați următorii Termeni și Condiții. Termenii și Condițiile sunt un contract între dvs., persoana care accesează site-ul web sau cumpără produsele și noi, Cuminvataoamenii.ro. Vă rugăm să citiți următoarele cu grijă:

Cuprins – principalele clauze:

 1. Părțile acestui contract online (cine suntem)
 2. Condiții la comanda produselor noastre
 3. Preț
 4. Plată
 5. Livrare
 6. Politica de returnare
 7. Drepturi pentru proprietatea intelectuala
 8. Limitare a răspunderii
 9. Notificări
 10. Abonarea la newsletter
 11. Protejarea datelor
 12. Lege aplicabilă
 13. Modificări ale termenilor și condițiilor
 1. Părțile acestui contract online (cine suntem)

Părțile la acest contract sunt Dumneavoastră, persoana care accesează site-ul și cumpără produsele noastre și Noi, cuminvataoamenii.ro, operat de INSTRUCTIONAL DESIGN SRL, o firmă românească cu sediul în Săcele, Brașov, Bulevardul Brașovului nr. 251, 505600, înregistrata la Registru de Comerț sub nr. J08 / 964/2011, număr de identificare fiscală RO28579833, reprezentată legal de Meșa Olimpia. Ne puteți contacta la adresa: olimpia@instructionaldesign.ro

2. Condiții la comanda produselor noastre

2.1. Puteți comanda produsele noastre plasând comanda din contul dvs., înregistrându-vă
cu următoarele informații: nume, e-mail, adresa de domiciliu, adresa de livrare (dacă
este cazul). Aceste informații sunt obligatorii pentru îndeplinirea contractului, iar lipsa acestor informații va conduce la refuzul comenzii.

2.2. Produsele vor fi livrate către adresa dvs. de e-mail (pentru produsele care urmează să fie livrate online) sau la adresa de livrare specificată numai dacă produsele sunt disponibile, prețul a fost plătit și plata primită.

2.3. cuminvataoamenii.ro nu are nicio obligație să se asigure că toate produsele sunt disponibile tot timpul, chiar dacă comanda a fost plasată cu succes. Dacă un produs nu este disponibil,veți fi anunțat de cuminvataoamenii.ro, iar dacă prețul a fost plătit, vă vom returna plata în maxim 10 zile.

2.4. De asemenea, cuminvataoamenii.ro are dreptul de a refuza livrarea oricăror produse dacă există suspiciunea că produsul este utilizat prin încălcarea Termenilor și Condițiilor sau în caz de eveniment neprevăzut.

3. Preț

3.1. Prețul produsului este cel scris pe site în lei și Euro și include TVA. Cu toate acestea, toate plățile vor fi efectuate în lei, iar orice costuri de schimb valutar nu sunt incluse în preț. Costurile de livrare sau de transport nu sunt incluse în preț.

3.2. Prețul total al produselor cumpărate este cel specificat la finalizarea plasării comenzii.

3.3. cuminvataoamenii.ro are dreptul de a modifica prețul în orice moment fără niciun anunț în prealabil.

4. Plată și factură

4.1. Produsul va fi disponibil pentru dvs. numai după ce plata a fost efectuată de Dvs.
și înregistrată de cuminvataoamenii.ro.

4.2. Plata se va face folosind serviciile partenerilor cuminvataoamenii.ro pentru plata online sau la livrare, către partenerii cuminvataoamenii.ro care sunt responsabili de livrare, dacă este cazul.

4.3. Conform legislației românești, atunci când plătiți cu cardul dvs. de credit, cuminvataoamenii.ro nu va solicita o taxă de plată suplimentară. Totuși, cuminvataoamenii.ro nu poate fi ținut responsabil pentru niciun cost suplimentar pe care l-ați putea avea prin efectuarea plății online inclusiv, dar fără a se limita la costurile de transfer sau de schimb valutar.

4.4. cuminvataoamenii.ro vă va trimite o factură pentru produsele livrate și aveți obligația de a furniza toate informațiile necesare pentru facturare.

4.5. Factura va fi trimisă online (pentru produsele livrate online) pe adresa de e-mail pe care ați furnizat-o sau împreună cu livrarea produselor pentru livrare offline.

4.6. În cazul în care un produs nu este disponibil sau ați returnat produsul (dacă este cazul),
Howpeaoplelearn.com va returna plata în maxim 10 zile, calculate din ziua comenzii în cazul în care produsul nu este disponibil sau din ziua în care Cuminvataoamenii.ro a primit produsul returnat (dacă este cazul, cu excepția conținutului digital, care nu este returnabil, după cum se specifică în clauza 6.5. din prezentul contract).

5. Livrare

5.1. Produsele vor fi livrate pe adresa de e-mail pe care ați furnizat-o când ați plasat comanda (pentru produsele livrate online) sau la adresa de livrare pe care ați furnizat-o la plasarea comenzii (pentru produsele care nu sunt disponibile pentru livrare online).

5.2. Pentru livrarea online, produsele vor fi trimise la adresa dvs. de e-mail în perioada specificată pe pagina produsului sau pe site-ul web cuminvataoamenii.ro. Timpul de livrare este calculat din momentul în care cuminvataoamenii.ro a primit plata.

5.3. În cazul în care e-mail-ul pe care l-ați furnizat nu este înregistrat sau dacă furnizorul de e-mail blochează e-mailul primit de la cuminvataoamenii.ro, aveți obligația de a
ne sesiza despre aceasta și să oferiți cuminvataoamenii.ro o altă adresă de e-mail.

5.4. Pentru livrarea offline, produsele vor fi trimise transportatorului în perioada de timp specificat pe pagina produsului de pe site-ul web cuminvataoamenii.ro. Timpul de livrare este calculat din momentul în care cuminvataoamenii.ro a primit plata sau din momentul comenzii (dacă se aplică plata la livrare).

5.5. cuminvataoamenii.ro are dreptul de a amâna orice livrare în cazul oricăror evenimente neprevăzute.

5.6. Pentru livrarea offline, transportatorul va fi ales de către cuminvataoamenii.ro.

5.7. Prețul livrării offline va fi plătit de dvs., iar prețul va fi vizibil la momentul plasării comenzii.

5.8. cuminvataoamenii.ro nu are control asupra programului transportatorului și nu poate fi ținut responsabil pentru durata sau întârzierea livrării din momentul în care produsul a fost plasat către transportator.

5.9. În cazul în care nu puteți fi găsit la adresa de livrare, livrarea va fi reîncercată doar o singură dată. După aceea, produsele vor fi returnate către cuminvataoamenii.ro și costul oricărei livrări suplimentare va fi suportat de dvs.

6. Politica de returnare

6.1. Aveți dreptul de a vă retrage din acest contract, fără a fi necesar să justificați decizia de retragere, în termen de 14 zile începând cu ziua în care ați primit produsele, conform Ordonanței de urgență nr. 34/2014 (legea română).

6.2. Costurile de returnare sunt suportate de dvs.

6.3. cuminvataoamenii.ro va returna plata în maxim 10 zile, calculate din ziua în care cuminvataoamenii.ro a primit produsul returnat.

6.4. Cu toate acestea, există limitări la dreptul de retragere. Nu aveți acest drept pentru conținutul digital care nu este livrat într-o formă materială în cazul în care livrarea a început cu consimțământul dvs. expres exprimat în prealabil și confirmarea că renunțați la dreptul de a returna produsul.

6.5. Când cumpărați un conținut digital de la cuminvataoamenii.ro care nu este livrat pe într-o formă materială, renunțați la dreptul dvs. de a vă retrage din contract și de a returna produsul prin acceptarea acestor Termeni și condiții.

7. Drepturile de proprietate intelectuală

7.1. Toate drepturile morale și toate drepturile patrimoniale asupra întregului conținut al oricărui produs sau al unui conținut scris, vizual sau audio, inclusiv, dar fără a se limita la cuvântul scris, informație, imagine, desen, aparțin site-ului cuminvataoamenii.ro, împreună cu toate drepturile asupra mărcii comerciale How People Learn / Cum învață oamenii și nu aveți dreptul de a reproduce, copia sau vinde orice parte a produselor cumpărate sau a conținutului de pe acest site web.

7.2. Nimic din acest contract nu poate fi interpretat altfel.

8. Limitarea răspunderii

8.1. cuminvataoamenii.ro nu este responsabil pentru modul în care produsele vândute sau conținutul acestui site sunt utilizate de către dvs.

8.2. cuminvataoamenii.ro nu este responsabil și nu garantează niciun succes economic prin utilizarea produselor vândute sau a conținutului disponibil pe acest site web și nu va fi răspunzător pentru acțiunile dvs. în fața terților.

8.3. cuminvataoamenii.ro nu este responsabil pentru și nu garantează niciun rezultat psihologic, financiar, medical sau legal din utilizarea conținutului disponibil pe cuminvataoamenii.ro.

8.4. Informațiile conținute sau făcute disponibile de către cuminvataoamenii.ro (incluzând, dar fără a se limita la informații cu privire la mesaje, fișiere text, produse, servicii, seminarii web sau chat-uri), nu pot înlocui sau substitui serviciile profesionale din niciun domeniu, inclusiv, dar fără a fi limitat la aspecte psihologice, financiare, medicale sau juridice. În special, Dvs. trebuie să consultați în mod regulat un medic cu privire la toate problemele legate de sănătatea fizică sau psihică, în special în ceea ce privește simptomele care ar putea avea nevoie de diagnosticare sau asistență medicală. În plus, ar trebui să consultați în mod regulat un avocat în toate aspectele legate de interacțiunea cu alte persoane, pentru a vă asigura că aveți un comportament care se încadrează în limitele legii, inclusiv, dar fără a se limita la legile referitoare la hărțuire, asalt sau alte legi similare.

8.5. cuminvataoamenii.ro și orice licențiatori sau furnizori nu oferă nicio reprezentare sau garanție privind orice tratament, acțiune sau utilizare de medicamente sau preparare de către orice persoană în urma informațiilor sau produsului oferit sau furnizat pe sau prin cuminvataoamenii.ro (inclusiv, dar fără a se limita la orice produs sau serviciu achiziționat, utilizat sau altfel obținut de pe cuminvataoamenii.ro).

8.6. Nici cuminvataoamenii.ro și nici unul dintre afiliații săi nu vor fi responsabili pentru nicio daună directă, indirectă, de consecință, specială, exemplară sau de altă natură care pot rezulta, inclusiv, dar fără a se limita la pierderea economică, vătămare, boală sau deces.

8.7. Informațiile conținute sau puse la dispoziție prin intermediul cuminvataoamenii.ro (inclusiv, dar fără a se limita la informațiile din videoclipuri, forumuri de discuții, comentarii pe blog, apeluri de coaching, webinarii, descărcări, e-mailuri, fișiere text sau chaturile) nu pot înlocui sau substitui serviciile unor profesioniști instruiți în orice domeniu, inclusiv, dar fără a se limita la aspecte, financiare, medicale, psihologice sau legale.

8.8. Nici cuminvataoamenii.ro, nici partenerii lor și nici unul dintre afiliații lor nu o vor
răspunde pentru daune directe, indirecte, de consecință, speciale, exemplare sau de altă natură care pot rezulta, inclusiv, dar fără a se limita la pierderi economice, vătămare, boală sau deces. Dvs. singur sunteți responsabil și răspunzător pentru deciziile, acțiunile și rezultatele pe care le obțineți în viață, iar prin utilizarea site-ului, sunteți de acord să nu încercați să ne faceți răspunzători pentru astfel de decizii, acțiuni sau rezultate, în orice moment, în orice circumstanță.

9. Notificări

9.1. Orice notificare trimisă de către dvs. va fi transmisă la datele de contact specificate pe pagina de Contact de pe cuminvataoamenii.ro, la momentul notificării.

9.2. Orice notificare de la cuminvataoamenii.ro vă va fi trimisă pe adresa de e-mail
pe care ați furnizat-o în ultima comandă.

10. Abonarea la newsletter

10.1. Vă puteți abona la buletinul informativ cuminvataoamenii.ro pentru a primi informații suplimentare despre produsele și conținutul disponibil, prin e-mail și prin mesaje WhatsApp. Abonamentul se va face numai cu acordul dvs. specific.

10.2. Vă puteți dezabona oricând, făcând clic pe butonul de dezabonare disponibil în mesajul de e-mail sau WhatsApp primit sau trimițându-ne o notificare la adresa de contact.

11. Protejarea datelor

11.1. TPrelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se face în conformitate cu prevederile UE și românești. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Nota de confidențialitate.

12. Lege aplicabilă

12.1. Legea aplicabilă acestui contract este Legea românească.

12.2. Orice litigiu care rezultă din acest contract va fi soluționat de instanța competentă din România.

13. Modificări ale termenilor și condițiilor

13.1. cuminvataoamenii.ro are dreptul de a modifica în orice moment prevederile acestui contract, fără nicio notificare.

×
×

Cart

Înscrie-te la newsletter

Alătura-te comunității noastre și primește toate resursele gratuite plus idei, sugestii și ultimele noutăți o dată pe săptămână.